Egy háromfős társaság támadt a sofőrökre

Taxisokat vertek Nyíregyházán

Taxisra, majd a segítségére siető társára is rátámadt egy háromtagú társaság Nyíregyházán, csütörtökön; mindkét sofőr megsérült a verekedésben.

2012.01.19 16:37MTI

A támadókat, egy 21 éves és egy 24 éves nyíregyházi, valamint egy 23 éves leveleki lakost elfogták, ellenük csoportosan elkövetett, közfeladatot ellátó személyek elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás - mondta Hajas Zoltán, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője.    

A gyanúsítottak hajnalban keveredtek szóváltásba egy 63 éves taxissal, aki az erősen ittas társaság elszállítását agresszív viselkedésük miatt megtagadta. A csoport egyik tagja megütötte a gépkocsivezetőt, majd a társai is bekapcsolódtak ütlegelésébe, rugdosásába. A taxis segítségére 46 éves kollégája sietett, de őt is bántalmazta az egyik elkövető. A verekedés csak akkor maradt abba, amikor a közeli szórakozóhely biztonsági őre közbelépett.    

A riasztott rendőrök elfogták és előállították a társaság tagjait, közülük a két nyíregyházi fiatalt őrizetbe vették, míg leveleki társuk szabadlábon védekezhet a megindított büntetőeljárásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.