Lezárták a 86-ost

Beléjük vágódott a kocsi - három hekus megsérült

Három rendőr megsérült, amikor egy rendőrautó összeütközött egy másik személygépkocsival szerda délután a 86-os számú főúton Nemesbőd térségében.

2012.01.18 14:47MTI

A rendőrségi szolgálati gépkocsi Szombathely felől Vát irányába tartott, a járműben három hivatásos rendőr ült. Nemesbőd térségében egy szemből érkező gépjármű áttért a menetirány szerint bal oldalra, ahol ütközött a rendőrségi járművel - írta közleményében Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője .

Hozzátette, hogy a baleset után a helyszínről három kollégájukat kórházba szállították a mentők, a rendőrök sérüléseinek súlyosságáról a szóvivő egyelőre nem tudott bővebb információt adni.

A baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség. A helyszínelés idejére az útszakaszt teljes szélességében lezárták, a Szombathely felől érkezőket Nemesbőd, a Sárvár felől érkezőket pedig Szeleste irányába fordítják vissza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.