Teljes az útzár

Az útra csapolta: az M7-esen ingyen van a sör

Teljes útzár van az M7-es autópályán Székesfehérvár és Szabadbattyán között a Budapest felé vezető oldalon a 71-es kilométernél, miután egy sörszállító kamion rakománya az útpályára borult.

2011.12.22 18:26MTI

R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a teherautó eddig ismeretlen okból megbillent, és a rakomány - átszakítva a raktér ponyváját - az úttestre borult.

A sofőr és a jármű nem sérült meg.

A rendőrség teljes útzárat rendelt el a helyszínelés, az átrakodás és a takarítás idejére. A forgalmat Szabadbattyánnál leterelik a 7-es főútra, onnan Székesfehérvárnál lehet visszahajtani az autópályára.

A sofőr ellen szabálytalan áruszállítás miatt eljárás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.