Csúszós burkolat, rossz sebességválasztás

Karambol karambol hátán a 4-es főúton

Több autó is karambolozott a 4-es főúton szerda délután a havas, jeges burkolat, illetve a rosszul megválasztott sebesség miatt; legutóbb Abony és Cegléd között történt baleset.

2011.12.21 18:29MTI

Beluzsárné Belicza Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy egymást érik a megcsúszásos, kisebb-nagyobb anyagi kárral járó balesetek a 4-es főúton. Az ütközések miatt a térségben lelassult a közlekedés, de torlódás egyelőre nincs.
   
Szabó János, a megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese azt közölte, hogy hatan sérültek meg könnyebben egy frontális karambolban Abony és Cegléd között. A helyszínre tartó tűzoltók útközben egy árokba csúszott autót is találtak, abban nem sérült meg senki.
   
A rendőrség és a katasztrófavédelem arra kéri a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek a 4-es főúton a csúszásveszély miatt.
   
Pest megyében Gödöllő környékén is csak lassan lehet haladni. Több út lefagyott, emiatt három autó csúszott árokba ebben a térségben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.