Mentőhelikopter szállította kórházba

Súlyos baleset az M5-ös autópályán: életveszélyben a sofőr

A szalagkorlátnak ütközött a szegedi nő - életveszélyes koponyasérülést szenvedett.

2011.12.21 11:30ma.hu

Szenti Szabolcs elmondta: súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállítja kórházba azt a szegedi nőt, aki kocsijával szalagkorlátnak ütközött az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalán Szatymaz közelében.

A rendőrség sajtóügyeletese elmondta: jelenlegi információk alapján a Seat Budapest felé haladt, amikor sofőrje elveszítette az uralmát a járműve felett és belső szalagkorlátnak ütközött. A jármű végül a leállósávon állt meg.

Az autó vezetője, egy szegedi nő súlyos, életveszélyes koponyasérüléseket szenvedett, s a mentők jelenleg is azon dolgoznak, hogy szállítható állapotba hozzák. A mentés idején teljes, majd félpályás útlezárás lesz Budapest felé.

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.