Alaposan lelassulhat a forgalom

Óriási méretű szállítmány okozhat dugót Pest megyében

Túlméretes szállítmány indul Dunaújvárosból az M7-es irányába kedden késő este, emiatt az M6-os, az M0-ás és az M7-es autópályák Pest megyei szakaszain este 10 óra és éjfél között lelassulhat a forgalom.

2011.12.20 19:25MTI

Beluzsárné Belicza Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a kivilágított, rendőri felvezetéssel közlekedő szállítmány olyan széles, hogy mellette nem férnek el járművek, így csak mögötte, s valószínűleg csak lassan lehet majd haladni.
       
Mivel kisebb- nagyobb torlódás is kialakulhat, a rendőrség fokozott óvatosságot és türelmet kér az autósoktól - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.