A maga által vezetett autóból emelte el a pénzt

Európa-szerte üldözik a kirabolt pénzszállító sofőrjét

A Budapesti Rendőr-főkapitányság országos elfogatóparancsot bocsátott ki a 37 éves L. Róbert ellen.

2011.12.02 18:48ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság egyidőben kezdeményezte L. Róbert ellen európai, illetve nemzetközi elfogatóparancs kibocsátását. A bíróság az európai elfogatóparancs kibocsátását elrendelte, a nemzetközi elfogatóparancsra vonatkozó kezdeményezés elbírálása folyamatban van.

A férfi a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2011. november 30-án 16 óra 45 perc körüli időben a munkavégzése során használt és általa vezetett gépkocsit a munkaideje alatt a Budapest II., Medve utcából eltulajdonította és azzal a Budapest I., Donáti utcába hajtott. A gépkocsiból a benne lévő készpénzt eltulajdonította, majd - a gépkocsit a helyszínen hagyva - ismeretlen helyre távozott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztály Vagyonvédelmi Osztálya sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelte el L. Róbert körözését.

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi egy 1992-es évjáratú, fehér színű, CPV-151 forgalmi rendszámú Volkswagen Passat típusú személygépkocsival távozott a helyszínről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.