Klein szerint nincs gond mentális képességeivel

Minden oké Webberrel?

A korábbi királykategóriás versenyző, Christian Klien szerint szó sincs arról, hogy Mark Webber fejben elfáradt volna, és emiatt teljesít gyengébben a kétszeres világbajnok Sebastian Vettel mellett.

2011.12.01 09:59f1-live.hu

Az osztrák versenyző elismerően nyilatkozott a korábbi csapattársáról, akivel még a Jaguar istállónál versenyzett együtt az F1-ben.

Mark Webber 2010-ben egy szenzációs szezont futott a Red Bull-Racing színeiben, és élete formájában versenyzett, de még ez is kevés volt ahhoz, hogy világbajnok legyen a Formula-1-ben. Webber bánatára csapattársa, Sebastian Vettel ért fel a csúcsra, ami az idei kiírásban sem volt másképp.

„Az agy irányítja a testet, és nem fordítva.” – utalt ezzel David Coulthard Mark Webber, a korábbi csapattárs gyengeségeire.

Christian Klien, aki korábban szintén versenyzett Webber mellett a királykategóriában, nem ért ezzel egyet: „100%, hogy nincs mentális gyengesége.” – nyilatkozta az osztrák versenyző a Servus TV-nek.

„Már több éve ismerem őt és egy nagyon erős személyiség. 2010-ben fantasztikus éve volt, és az idei évet is nagy önbizalommal kezdte. Nincsenek ilyen problémái.”

Klien, aki korábban a Red Bull és a HRT csapatnál is versenyzett, valamint a Honda és a BMW tesztpilótája volt, azt mondta, hogy Webber számára a Pirelli abroncsai jelentették a fő kérdést.

Klien hozzátette, szerinte még mindig Fernando Alonso (Ferrari) a legteljesebb versenyző a rajtrácson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.