Változások több busz vonalán

Új megállóhelyeket hoz létre a BKV

A BKK és a BKV új megállóhelyeket létesít a 114-es, a 213-as és a 214-es autóbuszok vonalán, elősegítve ezzel az adott lakóterületek könnyebb megközelítését.

2011.11.29 12:40ma.hu

December 1-jén, csütörtökön üzemkezdettől új megállóhelyeken is megállnak a 114-es, a 213-as és a 214-es autóbuszok. A három járatra a jövőben eddigi megállói mellett a XI., Fehérvári úton, a 973-as autóbuszok Budafok kocsiszín elnevezésű megállójában is fel lehet szállni, mindkét irányban.

A 213-as autóbuszok utasai részére a jövőben – ezen felül – még egy új megálló is rendelkezésre áll. A környező lakóterület könnyebb megközelíthetősége érdekében, a Baross Gábor-telep felé közlekedő buszok Görgey utcai és Török utcai megállói között új megállóhelyet létesítenek a XXII., Bartók Béla út 85. előtt, Dukát utca néven.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.