Több autó összeütközött a gödöllői csomópontnál

Tömegbaleset az M3-ason: óriási a torlódás

Több autó összeütközött az M3-as autópályán a gödöllői csomópontnál csütörtökön kora reggel, ezért a Budapest felé vezető oldalon a fél útpályát lezárták, nagy a torlódás.

2011.11.24 07:33MTI

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy eredetileg egy szalagkorlátnak ütköző autóhoz hívták ki a rendőröket, akik a helyszínre érve már azt látták, hogy időközben több autó is egymásba szaladt.

Az első adatok szerint a balesetekben senki nem sérült meg, és összesen tíz autó karambolozott.
   
A forgalmat a szóvivő tájékoztatása szerint a 27-es kilométernél Gödöllő felé terelik, illetve az M31-es úton lehet Budapest felé haladni.
   
Kovács Viktória felhívta a figyelmet arra, hogy a környéken nagy a köd, az útpálya lefagyott, ezért arra kérte az arra autózókat, hogy különös körültekintéssel, az útviszonyoknak megfelelően vezessenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.