Súlyos baleset az 52-es főúton Solt közelében

Ketten kirepültek az autóból - Aki bennmaradt: meghalt

Egy ember meghalt, ketten megsérültek abban a balesetben, amely szerda este történt az 52-es számú főúton Solt közelében.

2011.11.23 20:13MTI

Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: az első információk alapján a balesetet egy Dunaegyháza felől érkező személygépkocsinak a vezetője okozta, amikor az elsőbbségadást elmulasztva, szabálytalanul hajtott rá az 52-es főútra.
   
A jármű egy teherautóval ütközött, majd az árokba csapódott. A benne ülő három ember közül ketten kizuhantak a kocsiból: őket súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az autóban utazó harmadik személy - egy férfi - életét azonban a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni, a helyszínen meghalt - közölte a szóvivő.
   
Az érintett útszakaszon a jelenleg is tartó vizsgálat és műszaki mentés idejére félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.