Több mint hetven MINI a fővárosban

Képeken a fővárosi MINI-felvonulás

Hetvenkét MINI gyűlt össze a szombati délelőtti budapesti MINI találkozón, amely a Hősök terétől egy felvonulással vette kezdetét. A Budapest Motors BMW és MINI márkakereskedés által szervezett találkozón főként új MINI-k vettek részt, köztük egyedi és cégek által használt, átalakított promóciós modellek is.

A MINI-felvonulás legjobb pillanatai képgaléria

2008.04.16 13:20ma.hu
A győztes

Az új MINI-k mellett látható volt még egy-két ritkaság is a régi Miniből.

A felvonulás végcélját a Szentendrei úti márkakereskedés parkolója fölötti, tizenöt méter magasságban felfüggesztett műanyag MINI jelezte. Az eseményen MINI szépségversenyt is rendeztek, a zsűriben többek között Dukai Reginával. A legszebb MINI díját egy fehér, a tetőn és a visszapillantón Burberry mintás, fabetétes MINI Cooper nyerte el.

A felvonulás és találkozó apropója volt, hogy egy éve alakult meg a New MINI Club, amely a MINI tulajdonosait egyesíti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.