Bajban vannak a gyárak

Nincs anyázás: csavarhiány a Peugeot Citroennél

Csavarhiány miatt leállt a PSA Peugeot Citroen csaknem valamennyi gyára - közölte csütörtökön a francia társaság egy szóvivője.

2011.09.08 19:24MTI

Egy nagy olaszországi beszállítónak "komoly szervezési problémái adódtak", ezért nem tud elég csavart szállítani - mondta a szóvivő.

Az érintett cég az Agrati nevű vállalkozás, amely azt közölte, hogy a szállítással vannak gondok. A vállalat új logisztikai rendszerre tér át, az átállás azonban nem megy zökkenőmentesen.

A különösen sürgős tételeket taxival vagy helikopterrel szállítják le a megrendelőnek. A helyzet napokon belül rendeződik - ígérte az olasz cég.

Szakszervezeti források szerint Franciaországban csupán két üzemben folyik termelés, ezekhez a gyárakhoz helikopteren érkeznek a csavarok. A PSA Peugeot Citroen spanyolországi, csehországi és szlovákiai gyáraiban egyelőre nem készülnek autók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.