Árvíz

Folyamatosan apad a Dráva, megszűnt a Régiós Irányító Törzs

A további árvízvédelmi feladatokat, a figyelőszolgálat koordinálását a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Operatív Törzse végzi.

2014.09.21 16:02MTI
freedigitalphotos.net/Maggie Smith

Folyamatosan apad a Dráva, ezért vasárnap délelőtt a Régiós Irányító Törzs befejezte munkáját - közölte Mukics Dániel szóvivő az MTI-vel.

A tűzoltó százados közleményében azt írta: a további árvízvédelmi feladatokat, a figyelőszolgálat koordinálását a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Operatív Törzse végzi.

A Régiós Irányító Törzs szeptember tizenötödikétől irányította a védekezési munkálatokat a Mura, a Dráva és ezek mellékfolyóinak teljes magyarországi szakaszain, továbbá a Rába egyes térségeiben, több mint száz településen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.