Árvíz

30 ingatlan van veszélyben Szentesen és Csongrádon

Kitelepítésre nincs szükség, jellemzően alacsonyabban fekvő területeken lévő házakat, tanyákat közelített meg a víz a két településen.

2014.09.15 15:26MTI
freedigitalphotos.net/Maggie Smith

Harminc ingatlant veszélyeztet a hétvégén lehullott, nagy mennyiségű eső miatt kialakult belvíz Szentesen és Csongrádon – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Molnár Krisztina elmondta, kitelepítésre nincs szükség, jellemzően alacsonyabban fekvő területeken lévő házakat, tanyákat közelített meg a víz a két településen.

Szentes térségébe kétezer homokzsákot szállított a katasztrófavédelem, szegedi és hódmezővásárhelyi egységek is részt vesznek a kármentesítésben - közölte a hadnagy.

Hozzátette: Szentesen és Csongrádon is három-három helyen szivattyúzzák az esővizet a tűzoltók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.