Árvíz, belvíz

Öt település megközelíthetetlen

Az intenzív esőzések következtében kialakult ár- és belvízhelyzet miatt öt település továbbra is megközelíthetetlen a Dunántúlon.

2014.09.15 15:21MTI
freedigitalphotos.net/arztsamui

Baranya megyében Alsómocsolád, Zalában Bödeháza, Szijártóháza, Zalaszombatfa és Gáborjánháza nem közelíthető meg országos közúton. Az Útinform legfrissebb összesítése szerint összesen 21 országos közúton van érvényben teljes útzár Baranya, Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyében.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. felhívta a figyelmet arra, hogy a korlátozások száma és mértéke folyamatosan változik, ezért utazás előtt érdemes tájékozódni az aktuális útviszonyokról a www.utinform.hu oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.