Árvíz

Zalában négy település még mindig megközelíthetetlen

Leltár Bödeházától Tornyiszentmiklósig.

2014.09.15 11:58MTI

Zala megyében kilenc út van még mindig lezárva a forgalom elől az áradások miatt, négy település pedig továbbra is megközelíthetetlen - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője hétfőn.

Pécsi Norbert Sándor tájékoztatása szerint Bödeháza, Szijártóháza, Zalaszombatfa és Gáborjánháza közúton továbbra sem megközelíthető a környékbeli megáradt patakok elöntései miatt.

A Principális-csatorna áradása miatt még mindig le van zárva Nagykanizsán a 74-es főút négy kilométer hosszan, illetve a Camping út teljesen.

Zárva van a forgalom elől a Lentikápolna és Bárszentmihályfa, a Rédics és Bödeháza, a rédicsi határhoz vezető bekötőút és Zalaszombatfa, a zalaszombatfai bekötőút és Szijártóháza, valamint a Szécsisziget és Kerkateskánd közötti út. Murarátkánál és Kerkaszentkirályon szintén nem lehet használni egy helyi utat, az utóbbi település önkormányzati úton Muraszemenye felől megközelíthető.

Az M70-es autóút Tornyiszentmiklós felé vezető oldalán, a 7-es főúti csomópontnál szintén zárva van a lassítósáv a vízelöntés miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.