Útközben kapták el

Árvízi behajtási engedélyt lopott, hogy megnézhesse a gátakat

A cigarettája meggyújtásához tüzet kért a neszmélyi önkormányzat egyik dolgozójától, közben benyúlt járművének nyitott ablakán, és ellopta a behajtásra feljogosító dokumentumot, majd a társaság autóval elhajtott.

Fergetes hangulat a rakpartoknál képgaléria

2013.06.10 21:07MTI
Védekezés Neszmélyen, fotó: ma.hu

Behajtási engedélyt lopott egy autóból Neszmélyen egy férfi, hogy szabadon közlekedhessen az árvízvédelem miatt lezárt területeken - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t. A sajtószolgálat közölte: a 32 éves K. Zsolt a falu árvízi védekezését akarta megnézni a barátaival, de engedély nélkül nem mehettek volna le a rendőrség által biztosított területre.

Ezért a cigarettája meggyújtásához tüzet kért a neszmélyi önkormányzat egyik dolgozójától, közben benyúlt járművének nyitott ablakán, és ellopta a behajtásra feljogosító dokumentumot, majd a társaság autóval elhajtott. Tatán fogták el őket a rendőrök, miután a sértett bejelentést tett a rendőrségen. A megyei főkapitányság vezetője épp Komáromba tartott, hogy ellenőrizze az árvízvédelmi feladatokat ellátó állományt, amikor szembejött vele a keresett autó, ezért megfordult, és a járművet megállásra kényszerítette

A tatai rendőrök a négy embert előállították, s a járművet vezető férfit gyanúsítottként hallgatták ki. K. Zsolt ellen - szabadlábon hagyása mellett - magánokirat-hamisítás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.