Emberek, békében

KÉPEK! Egy árvíz kellett ahhoz, hogy másként lássuk Budapestet

Bármilyen hihetetlenül is hangzik, szenzációs volt a hangulat hétvégén a fővárosban a Duna "partján". Az áradó víz, a "közös" baj összehozta az embereket, és már-már idilli volt a hangulat Budapest utcáin.

Nézze meg a "népünnepélyt"! >>> képgaléria

2013.06.10 20:20ma.hu

Hatalmas tömeg gyűlt össze a Duna parton a hétvégén, hogy nézze az áradó folyót.

Nézze meg, hogyan áradt a folyó Budapesten!

Dunában pancsoló gyerekek, a vizet élvező kutyák, sétáló emberek, hot dog árusok - olyan volt a hétvége a 2013-as dunai árvíztől, mint egy nagy-nagy népünnepély.

Nézze meg, hogyan áradt a folyó Budapesten!

"Szenzációs hangulat van itt Budapesten, ilyet még nem láttam! Úgy látszik, történelmi árvíz kellett ahhoz, hogy a magyar fővárosban is meglássam a fantáziát" - nyilatkozta a ma.hu-nak egy, az áradó folyót fényképező világutazó.

Felismeri a Batthyany teret?

Vasárnap délután a Lánchíd lábánál például két fiatal turista ugrált a vízbe a korlátról, a tömeg nagy megelégedettségére. Nézze meg az árvízről készült képeinket, kattintson a fotókra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.