Január 1-től startol a NAV

Ideiglenes igazolványokat villantanak az új APEH-esek

A január 1-jével létrejövő új adóigazgatási szervezet dolgozóit a végleges szolgálati igazolványok elkészültéig ideiglenes dokumentumokkal látják el, amelyek azonban csak a korábbi igazolványokkal együtt lesznek érvényesek.

2010.12.29 16:17MTI

Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH), valamint a Vám- és Pénzügyőrség (VP) egyesülésével létrejövő új szervezetben, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalban (NAV) a legkorábban - 2011. március 31-ig - a VP hivatásos állományú tagjai, illetve pénzügyi nyomozói kapják meg új szolgálati igazolványukat az adóhatóság tájékoztatása szerint.

Ezt követően - június 30-ig - az APEH adóellenőreinek, valamint végrehajtóinak igazolványait cserélik véglegesre.

A létrejövő új hivatal többi kormánytisztviselőjét 2011. december 31-ig látják el a NAV végleges szolgálati igazolványával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.