"Valaki a volt kormányt szeretné besározni"

Veres: az egykulcsos adó nem gazdaságösztönző

Hazugságnak nevezte Veres János,, hogy a Pénzügyminisztérium 3,8 százaléknál jóval magasabb hiánnyal számolt volna 2010-re.

2010.06.01 08:12MTI

A szocialista képviselő a TV2 Mokka című műsorában hangsúlyozta: nem a PM-ben készültek azok a számítások, amelyek 6,5 százalékos GDP arányos államháztartási hiányt tartalmaznak erre az évre. Úgy vélte: "valakinek érdekében állhatott ilyet kreálni", a volt kormány besározására.

Hozzátette: minden hónap államháztartási adata ismert, ezek alapján pontosan meg lehet ítélni a helyzetet, "titkokat és csodákat nem kell keresni". leszögezte azt is: 2006-ban sem titkolták el az államháztartás adatait, és ezt jogerős bírósági döntés is megerősítette. Veres János kijelentette azt is, hogy nem kíván országos pozícióra jelölést vállalni az MSZP-ben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.