Egy jó sör?

Haboznak: adminisztrációs hiba miatt került fel az APEH adóslistájára a Dreher Sörgyárak Zrt.

Adminisztrációs hiba miatt került fel az APEH adóslistájára a Dreher Sörgyárak Zrt. - közölte az APEH csütörtökön.

2010.02.04 13:50MTI

"Adminisztrációs hiba következtében, ok nélkül kerültek feltüntetésre a Dreher Sörgyárak Zrt. adatai az Adó- és Ellenőrzési Értesítő 2010. január 21-i 1. számának 10. oldalán, a jelentős összegű adóhiánnyal érintett, az Art. 55.§ (3) és (4) bekezdése alapján nyilvánosságra hozandó adózói adatokról megjelentetett APEH közlemény b) táblázat 11. sorában" - áll az APEH közleményében.

Az adóhatóság a téves közzététel helyreigazítását kezdeményezte az Adó- és Ellenőrzési Értesítő következő számában. Az adóhatóság negyedévente teszi közzé azon adózók adatait, akiknél jogerős határozatban jelentős adóhiányt állapított meg, és fizetési kötelezettségüket nem teljesítették határidőre.

A listára a magánszemélyek 10 millió forintot, más adózók 100 millió forintot meghaladó összegű adóhiány esetén kerülnek fel. A legfrissebb listán a Dreher Sörgyárak Zrt. volt az egyetlen ismert cég.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.