"Lehet, hogy ennyi idő alatt jobbat nem lehet"

Surányi nem helyesli az adócsomagot

Surányi György szerint gyökeresen eltérő jegybanki politikára, alacsony kamatozású beruházásösztönző hitelek nyújtására lenne szükség.

2009.05.25 08:34hirado.hu

A jegybank volt elnöke a Magyar Televízió A szólás szabadsága című műsorában a kormány adócsomagjával kapcsolatban azt mondta, hogy a szándék megfelelő, de több ponton mást kellene csinálni. Ennyi idő alatt azonban lehet, hogy ennél sokkal jobb programot nem lehetett volna összerakni - tette hozzá Surányi György. 

A márciusi miniszterelnöki jelölésével kapcsolatban azt mondta, azért nem vállalta a felkérést, mert nem látott elég időt a program kidolgozására, másrészt pedig a végrehajtáshoz nem volt meg az összes párt támogatása

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.