Bűnügy

54 milliót érő hamis parfümöt foglalt le a NAV - videó

A pénzügyőrök egy lengyel kisteherautót ellenőriztek Rajkánál, ami három raklapnyi árut szállított Belgiumba.

2019.11.08 09:25ma.hu

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai mintegy 54 millió forint értékű hamis parfümöt foglaltak le Rajkánál.

A pénzügyőrök egy lengyel kisteherautót ellenőriztek Rajkánál, ami három raklapnyi árut szállított Belgiumba. Mivel a fuvarokmányon nem szerepelt az áru megnevezése és a sofőr sem tudta, hogy mit szállít, ezért a NAV munkatársai a jármű átvizsgálása mellett döntöttek.

Az autóban lévő három, fekete fóliába tekert raklapon több mint 3 000 üveg különféle márkajelzésű (Armani, Hugo Boss, Dior, Gucci, Guerlain, Versace) parfümöt találtak a pénzügyőrök. Az illatszerekről a szakértő egyértelműen megállapította, hogy azok mind hamisítványok.

A NAV munkatársai az 54 millió forintot érő hamis parfümöt lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt büntetőeljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.