Tárgyalás indul

Iránnal kötne megállapodást a kormány a kettős adóztatás elkerüléséről

A miniszterelnök felhatalmazta a nemzetgazdasági minisztert, hogy tárgyalásokat kezdjenek Magyarország és az Iráni Iszlám Köztársaság között, a jövedelem- és vagyonadók területén a kettős adóztatás elkerüléséről és az adóztatás kijátszásának megakadályozásáról szóló egyezmény megalkotásáról.

2015.06.09 19:51MTI

A Magyar Közlöny keddi számában megjelent határozat szerint a miniszterelnök a nemzetgazdasági minisztert hatalmazza fel, hogy - az érintett miniszterekkel egyetértésben - a tárgyalásokon részt vevő személyeket kijelölje, illetve maga vagy az általa kijelölt személy a tárgyalások eredményeként előálló szövegtervezetet kézjegyével ellássa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.