Nagy fogás Szabolcsban

Négy autóban 23 milliós csempészett cigaretta

Négy autóban több mint 23 millió forint értékű csempészett cigarettaszállítmányt találtak a kölcsei határrendészeti kirendeltség munkatársai Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

2015.06.03 17:03MTI

Fülöp Gergely, a térségi rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az egyik autót Fülesd és Mánd között ellenőrizték a rendőrök kedden, s a járműben 10 ezer doboz, 8,3 millió forint értékű cigaretta volt.

Az őrnagy tájékoztatása szerint - ugyancsak kedden - négy autót egy kölcsei ingatlanon vontak ellenőrzés alá a határrendészek, közülük három kocsiban találtak csempészett cigarettát, több mint 18 ezer dobozzal, összesen 15,1 millió forint értékben.

A kiderült továbbá, hogy az egyik autónak hamis a rendszáma is.

A két helyszínről három ember állítottak elő a rendőrök, akik azonosító jel meghamisítása miatt indítottak nyomozást, míg a lefoglalt dohányáru ügyében költségvetési csalás megalapozott gyanújával a Nemzeti Adó- és Vámhivatal folytat eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.