Szajré eldobbálva

Otthagyták a cigarettát és elmenekültek a csempészek Tarpánál

3 millió forintnyi füstölnivalót dobáltak széjjel.

2015.05.21 10:02MTI

Otthagytak hárommillió forint értékű cigarettát és elmenekültek a csempészek Tarpánál a pénzügyőrök elől - tájékoztatott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatóságának rendészeti osztályvezetője csütörtökön.

Dávid Zoltán elmondta: a magyar-ukrán határhoz közeli település térségében ellenőrzést tartó pénzügyőrök több embertől származó friss nyomokra figyeltek fel egy fás, bokros rész közelében. A nyomokat követve a területen 3150 doboz, magyar adójegy nélküli cigarettát találtak.

A hárommillió forint értékű árut lefoglalták, és költségvetési csalás bűntette miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozói részlegénél, amelynek munkatársai keresik az elkövetőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.