Elfogták a férfit

Ütött, mert nem kapott cigarettát

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki - miután hiába kért cigarettát - megütött egy 64 éves férfit egy debreceni presszóban.

2015.05.18 11:29Havariapress

Vasárnap délután hívták a rendőröket az egyik debreceni presszóba, miután egy férfi törni-zúzni és verekedni kezdett. A férfi a teraszon cigarettát próbált szerezni, de senki nem adott neki. Ezen felidegesítette magát, majd ordítozva káromkodni kezdett.

Egy vendég rászólt, ezen aztán annyira felháborodott, hogy felborított egy asztalt, majd ököllel többször megütötte a 64 éves férfit. Az ütésektől a vendég a földre esett, támadója elmenekült.

A rendőrök a bejelentést követően a helyszínre siettek, majd az ott beszerezett információk alapján azonosították a támadót.

Az 51 éves K. Attilát a Monostorpályi úton elfogták és előállították a rendőrök. Kihallgatásán a férfi beismerte tettét. Őrizetbe nem vették, szabadlábon védekezhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.