900 doboz

Közel egymilliós cigarettafogás egy moldovai személyautóban

A kocsiban az ajtókba és az ülések alá elrejtve összesen 900 doboz moldovai zárjegyes cigarettára bukkantak.

2014.12.04 10:18MTI

Közel egymillió forintot érő csempészcigarettát találtak a pénzügyőrök egy moldovai személyautóban - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

Cséve Szabolcs közölte: a NAV pénzügyőrei az M70-es autóúton ellenőriztek egy moldovai rendszámú személyautót, amelyet egy moldovai férfi vezetett. A kocsiban az ajtókba és az ülések alá elrejtve összesen 900 doboz moldovai zárjegyes cigarettára bukkantak.

A 900 ezer forint értékű dohányárut, valamint a csempészethez használt személyautót is lefoglalták a pénzügyőrök.

Költségvetési csalás gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál, de ezzel együtt közel egymillió forint jövedéki bírságot is kiszabtak a sofőrre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.