Ezer doboz cigaretta került elő a kiságy alól

Nem, nem a "beteg" gyermek kezdett túl korán dohányozni...

Magyar adójegy nélküli cigarettákat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy budapesti ellenőrzés során egy lakásban. A csempészáru egy gyermek ágya alól került elő.

2014.10.01 09:55Havariapress

A NAV pénzügyőrei azt követően szálltak meg egy budapesti lakást, hogy a rendőrség járőrei közúti igazoltatás közben 279 doboz adózatlan cigarettát találtak egy magyar állampolgár gépjárművének csomagtartójában.

A pénzügyőrök a rendőrséggel közösen átvizsgálták az előállított férfi albérletét. A gyanúsított az ellenőrzés megkezdése előtt felhívta a pénzügyőrök figyelmét az albérletben alvó, fekvőbeteg gyermekére.

A pénzügyőrök - tekintettel a gyermekre - halkan és óvatosan vizsgálták át a lakást, melynek során a bérlő mindent készségesen megmutatott, kivéve az ágyat, ahol a gyermek aludt.

A pénzügyőrök gyanút fogtak, óvatosan megemelték az ágy matracát, s elő is került a csempészáru. A rejtekhely megtalálása után a beteg gyermek láthatóan egészségesen távozott a szobából, mint kiderült, a férfi hazudott gyermeke állapotáról.

A járőrök az ágyba rejtett 1176 doboz, 1 millió forint értékű cigarettát, valamint az annak szállítására használt személygépkocsit lefoglalták. Költségvetési csalás miatt feljelentést tettek az ügyben a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.