Panelraktár

Illegális cigarettaraktárt számolt fel a NAV Miskolcon

Sok száz doboz ukrán cigarettát és vágott dohányt találtak a pénzügyőrök Miskolcon, egy panelház első emeleti lakásában, amelyet lényegében cigarettaraktárként használt a bérlője; ellene orgazdaság bűncselekménye miatt eljárás indult eljárás.

2014.09.27 09:54MTI
Fotó: Facebook/Nemzeti Adó- és Vámhivatal (archív)

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) regionális vám- és pénzügyőri főigazgatóságának szóvivője, Varga Zoltán közölte: a lakáshoz a Nemzeti Nyomozó Iroda jelzésére érkeztek a pénzügyőrök, az 50 éves férfi éppen egy szállítmányt vitt volna valahová, amikor a házból kijövet megállították.

A raktárként használt lakásban összesen 766 doboz ukrán cigarettát és mintegy 8 és fél kiló vágott dohányt találtak és foglaltak le a pénzügyőrök. Az eddigi vizsgálatok szerint a férfi innen osztotta szét az árut a miskolci piacokon illegális cigarettákat árusítók egy részének.

A férfi több mint 1 millió forintos jövedéki bírságra számíthat, emellett orgazdaság bűncselekménye miatt is eljárás indult ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.