NAV-nyomozók

Erős dohányszag áradt a roskadásig megrakott kamion felől...

Több mint félmilliárd forint értékű, feltehetően csempészett cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyomozói Nyíregyházán és a Hajdú-Bihar megyei Váncsodon.

2014.05.13 10:26MTI

Az úgynevezett Olajbáró ellenőrzési akció közben találtak rá a pénzügyőrök a nagy mennyiségű, adójegy nélküli cigarettára.

Egy nyíregyházi raktárba az erős dohányszag miatt nyitottak be a nyomozók, ott egy cigarettával "roskadásig" megpakolt kamion parkolt, továbbá 24 kilogramm vágott dohány is előkerült.

Az sem kizárt, hogy a raktárban korábban illegális cigarettagyártó üzem működött. Hozzátette, hogy a szóban forgó kamion már egy másik ügyben is a pénzügyőrök elé került, abban a rendőrök egy 350 ezer dobozos cigarettaszállítmányt találtak.

Az akció közben Váncsod belterületén egy száguldó autó is gyanús lett a pénzügyőröknek, a sofőr a járművel menekülni próbált az ellenőrzés elől, de később a rendőrök feltartóztatták. A kocsiban több száz karton adózatlan cigaretta volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.