Embercsempész

Vesztegetni próbált a török kamionos

Megpróbálta megvesztegetni a pénzügyőröket egy török kamionos, akinek járművében két szíriai illegális bevándorlót találtak.

2013.09.18 11:18MTI

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal tájékoztatása szerint a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának munkatársai egy török nyerges vontatót ellenőriztek, és a vezető által átadott iratok között egy húszeurós bankjegyet találtak.

A vizsgálatot folytató pénzügyőrök a vezetőfülke pihenőágyán két szíriai állampolgárra bukkantak, aki nem tudta igazolni, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A sofőr ellen ezért hivatali vesztegetés és embercsempészés bűntette miatt tettek feljelentést, az illegális bevándorlókkal szemben pedig a rendőrség tiltott határátlépés kísérlete miatt indított eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.