Szerb rendszámú autó

Gázüzeműre átalakítva: hogy legyen hely a marihuánának...

Hat kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy szerb rendszámú személygépkocsi duplafalú gáztartályában elrejtve a tompai határátkelőnél.

2013.07.14 10:33MTI

Suller György Attila őrnagy, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vám- és jövedéki szóvivője szerint a szerb férfi autójában talált kábítószer feketepiaci értéke 15 millió forint.

A NAV pénzügyőrei a szerb férfit és a kábítószergyanús anyagot átadták a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak, akik a férfit őrizetbe vették.

A rendőrség kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított a szerb férfi ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.