Lecsapott a NAV

Édesanyjával nevelte a 65 tő marihuánát

Bejelentés alapján tartottak ellenőrzést a közelmúltban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy kecskeméti ingatlanon, ahol 65 tő marihuánára bukkantak.

2013.06.25 10:45Havariapress

Közérdekű bejelentés alapján tartottak jövedéki ellenőrzést a NAV munkatársai egy kecskeméti ingatlanon nemrégiben. A terület átvizsgálása során jövedéki terméket nem találtak, azonban 65 tő különböző méretű cannabis növényre bukkantak. 

A tulajdonos elmondta: a növényeket édesanyjával közösen gondozták és nevelték. A pénzügyőrök a növényeket átadták a Kecskeméti Rendőrkapitányság részére és az ügyben feljelentést tettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.