Határállomás

Torlódik a személyforgalom Záhonynál

A nagy forgalom miatt torlódás és várakozás alakult ki a személyforgalomban a Záhony-Csap közötti magyar-ukrán határállomáson vasárnap délelőtt - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján.

2013.04.21 12:30MTI

A tájékoztatás szerint a kilépő személyforgalomban három-, míg a belépőben kétórás várakozásra kényszerülnek az utazók. A teherforgalomban nincs várakozás, zavartalan a forgalom Záhonynál.

A többi magyar-ukrán átkelőhelyen, Beregsurány-Asztély, Tiszabecs-Tiszaújlak, Barabás-Mezőkaszony és Lónya-Harangláb között a személyforgalomban nincs fennakadás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.