A személyforgalomban

Torlódás alakult ki Záhonynál

Torlódnak a személyautók a Záhony és Csap közötti magyar-ukrán határállomáson, hétfő délutánra egy-három órás várakozás alakult ki.

2013.04.15 15:43MTI

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) tájékoztatása szerint a kilépőoldalon háromórás, míg a belépőoldalon egyórás várakozásra kényszerülnek az utazók. A torlódás a nagy forgalom miatt alakult ki, de célszerű a záhonyi határállomást elkerülni azért is, mert felújítási munkálatok kezdődtek még március közepén az átkelőhelyen, s emiatt sávlezárásokra lehet számítani.
 
Záhony-Csap helyett a személyforgalomban utazóknak a szintén éjjel-nappal nyitva tartó, Tiszabecs és Tiszaújlak közötti, valamint a Beregsurány és Asztély közötti határállomást javasolják a szakemberek. Emellett igénybe vehetik a Lónya és Harangláb közötti, 8 és 16 óra között nyitva tartó, valamint a Barabás és Mezőkaszony közötti, 7 és 19 óra között utasokat fogadó magyar-ukrán átkelőhelyet is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.