Szlovák kamionból

Félmilliárdért foglalt le hamis zoknit a NAV

Közel másfélmillió pár hamis zoknit találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a napokban, egy szlovák kamionban, Rajkánál.

2013.02.09 08:52Havariapress

Egy szlovák kamiont ellenőriztek a NAV munkatársai a napokban, Rajkánál. A jármű a fuvarlevél szerint ezer zsáknál is több női-, férfi-, és gyermek zoknit szállított Olaszországba. A konténer tételes átvizsgálása során 1 millió 393 ezer 680 pár zoknit találtak a pénzügyőrök. 

A ruhadarabokra egy ismert divatház védett logója volt nyomtatva, amiről bebizonyosodott, hogy hamis. A NAV a közel félmilliárd forint értékű hamis zoknikat lefoglalta, és áru hamis megjelölése miatt indított eljárást az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.