Két film a NAV-tól

Videós segítség az szja-bevallás kitöltéséhez

Közeledik a személyijövedelemadó-bevallás határideje. A Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz eddig beérkezett bevallások közül minden negyedik hibás. Éppen ezért a NAV két kisfilmmel kíván segíteni a bevallások elkészítésében.

2012.05.16 09:28ma.hu

Az egyik film lépésről lépésre bemutatja, hogyan kell letölteni a nyomtatványt, a másik pedig egy átlagosnak mondható példán vezeti végig a nézőt a bevallás sorain. Így bemutatja, hogy akinek  munkaviszonyból származó jövedelme, két gyermeke és önkéntes kölcsönös biztosító pénztári befizetése van, hogyan töltse ki a bevallást.

A magánszemélyek számára idén május 21-e a 1153 számú szja-bevallás elkészítésének és benyújtásának határideje.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.