Buliba indult, kínzókhoz került

Pokoli kínzás: 20 órán át verték és erőszakolták a tinilányt

Tíz férfi - köztük három fiatalkorú - bántalmazta és erőszakolta folyamatosan a gyanútlan 14 éves diáklányt, aki végül 20 óra elteltével, alig néhány ruhadarabban menekült meg.

2011.03.10 18:29manna.ro

Három kiskorút és hét felnőttet fogott el a rendőrség és az előzetes letartóztatásukat fontolgatják, akik egy 14 éves fiatal lány ellen követtek el brutális bűncselekményt.

A román Crimetime internetes portál közlése szerint a Galac megyei tinédzserlány egy 17 éves barátnője rábeszélésére szállt be néhány fiatal mellé egy autóba, mert azt mondták neki, bulizni mennek.

A szomszéd faluba érkezve azonban a buli nem a lányra, hanem tíz férfira várt: megverték, megalázták és többször megerőszakolták a kislányt.

20 órányi kínzás után sikerült végül elmenekülnie a tíz, 16-50 év közötti személy fogságából, hiányos öltözetben gyalogolt több kilométeren át a mínusz négy fokban, mire sikerült a biztonságot jelentő otthonába érkeznie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.