11 éves lányát alázta meg az apa

Megerőszakolta lányát, hogy felvilágosítsa a szexről

Fél éve rendszeresen megerőszakolta 11 éves lányát a brutális apa, amikor pedig lebukott, azzal magyarázta szörnyű tettét, hogy tanítani akarta a kislányt.

2011.01.21 18:29manna.ro

A szexuális felvilágosítás igencsak brutális módját választotta egy 49 éves apa a romániai Temes megyei Nagyszentmiklóson: fél éven át hétről hétre megerőszakolta 11 éves lányát, hogy szavak helyet tettekkel magyarázza meg, mit is jelent az intimitás.

Alexandru Tătar halálosan megfenyegette hét gyermeke közül a 11 éves Alinát, ahogy egy szót se szóljon a leckékről. A túlbuzgóságnak a feleség vetett véget, aki tetten érte férjét lányukkal. Mint kiderült, az apa augusztus elején alázta meg először kislányát.

"Benyitottam, és megláttam a férjemet, amint közösült Alinával. Nem tudtam, miért nyög a lány, ezért nyitottam be a szobába. A férjem azt mondta, a lányok érdekében teszi, mivel van mit tanulniuk tőle. Tudom, hogy közösülni akart a többi lánnyal is, de nem sikerült", magyarázta Maria Tătar.

A rendőrség a hét gyermeken a brutális apa nevelésének ékes bizonyítékait: verésnyomokat fedezett fel. A férfit őrizetbe vették.

Fotó: manna.ro


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.