16 éves kamasszal erőszakoskodott

Gyermekei előtt közösült az elrabolt tinivel

Letartóztattak egy 32 éves nőt Amerikában, aki kiskorú gyermekei előtt közösült egy 16 éves kamasszal. A rendőrség egy motelszobában csapott le az anyára, amint a tinédzserrel szexuális játékokat űzött.

2011.01.14 09:37manna.ro

A texasi rendőrség a szóban forgó szálláshely előtt parkoló autó alapján akadt Katrina Childress nyomára. Megrökönyödve fedezték fel, hogy a kiskorú mellett két másik gyermek is a motelszobában tartózkodott, egy 7, illetve egy 11 éves, akik Katrina Childress gyermekei.

A nő a 16 éves kamaszt a szülők beleegyezése nélkül vitte el otthonról, és szállította autójával a több száz kilométerrel távolabb lévő motelbe. A szülők korábban már jelezték a rendőrségnek, hogy fiuk eltűnt.

Az eset pikantériája, hogy Katrina Childress téves sms-sel ismerte meg kiskorú hódolóját. A nő szöveges üzenetét másnak szánta, az elírt telefonszám miatt azonban a fiú kapta meg.

A 32 éves anyát emberrablásért és kiskorúval folytatott szexuális érintkezésért tartóztatták le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.