Szülei házában "kapta el" a kiskorút

13 éves fiút erőszakolt meg egy 36 éves nő

Nemi erőszakkal vádolnak egy 36 éves nőt Amerikában, az áldozat pedig egy 13 éves fiú, áll a crimetime.ro internetes oldalán.

2011.01.11 09:24manna.ro

A bizonyítékok szerint a nő az X-Box egyik online játékában csipte fel a fiút, és képes volt átutazni fél Amerikát, hogy találkozhasson a 13 éves kamasszal.


Rachel Ann Hicks 23 évesnek adta ki magát, a fiút így hamar meg tudta győzni, hogy találkozzon vele. A meggyőzéshez az a több száz erotikus sms és email is közrejátszott, amit a nő küldött kiskorú hódolójának.

A találkát egy hétvégén ejtették meg, amikor a fiú szülei elutaztak. Rachel Ann Hicks repülőre ült, és abba a városba utazott, ahol a kisfiú lakott. Szexuális kapcsolatot létesített vele a kiskorú szüleinek házában.

A szülők az erotikus üzenetek láttán jöttek rá a kapcsolatra. Értesítették a rendőrséget, Rachel Ann Hicks-t pedig nemi erőszakért letartóztatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.