Fotókat is készített a molesztálásról

Megerőszakolta a rábízott egyévest a bébiszitter

Emberi ésszel felfoghatatlan tettre szánta el magát egy bébiszitter: megerőszakolta a rá bízott egy éves kisbabát.

2011.01.27 09:58lapszemle

Az erőszakról készült fotókat elküldte Afganisztánba szeretőjének, hogy szexuálisan felizgassa a férfit- írja a manna.ro.

A 24 éves nőt szexuális agresszióért tartóztatták le, barátját pedig, a 31 éves Corey H. McAdoo-t, aki az afgán fronton szolgál, kiskorúról készült pornografikus kép birtoklásáért vették őrizetbe.

Inez Carmaneesh Mon Lambertet egyik barátnője jelentette fel a rendőrségen, aki a bébiszitter laptopján ráakadt az elküldött levelekre.

A rendőrségi kihallgatásokon a nő elismerte tettét. Arra a kérdésre, hogy miért küldte el a pedofil fotókat barátjának, szárazon csak ennyit válaszolt: "az ő szexuális élvezetéért".

A nőt és barátját szerdán tartóztatták le. A rendőrség megállapította, hogy a bébiszittert más gyermekek mellé is alkalmazták már, most vizsgálják, hogy történt-e esetükben szexuális visszaélés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.