"A gyermeket szeretől illemtana"

Letartóztatták a pedofiloknak szóló kézikönyv szerzőjét

Egy Floridában kiadott letartóztatási parancs alapján Colorado államban hétfőn letartóztatták azt a férfit, aki néhány hónappal ezelőtt nagy botrányt kavaró kézikönyvet jelentetett meg pedofilok számára, amelyben a többi között azzal kapcsolatban adott nekik tanácsot, hogy hogyan kerülhetik el a börtönbüntetést.

2010.12.20 19:50MTI

"A gyerekeket tilos káros kapcsolatba bevonni, vagy ilyenben ábrázolni őket" - jelentette ki Grady Judd, a floridai Polk megye seriffje.

Az floridai hatóságok a szeméremsértés miatt adták ki a letartóztatási parancsot Philip Greaves ellen, aki Kézikönyv a szerelemhez és az örömhöz pedofiloknak: a gyermekeket szeretők illemtana címmel jelentette meg opuszát.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.