Elhallgatott az e-könyv

Már nem kapható a pedofil-szakkönyv az Amazonon

Az internetes közvélemény nyomására levette az Amazon.com kínálatáról a pedofíliáról szóló e-könyvet, amelyet október végén kezdett forgalmazni.

2010.11.12 12:45MTI

Az internetes könyváruház az első tiltakozások után még cenzúraellenes politikájára hivatkozva védelmébe vette a Kézikönyv a szerelemhez és az örömhöz pedofiloknak: a gyermekeket szeretők illemtana (The Pedophile's Guide to Love and Pleasure: A Child Lover's Code of Conduct) című publikációt, ám a Twitteren, a Facebookon és egyéb online médiában egyre magasabbra csapó tiltakozás hatására végül meghátrált.

A szerző, Phillip R. Greaves felfogása szerint egy pedofil csak abban az esetben követ el bűncselekményt, ha "szexuális impulzusokat" bocsát ki egy gyerek felé.

Mint közölte, könyvében olyan tanácsokat ad nekik, amelyek betartásával a törvényesség határán belül maradhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.