Nincs minden veszve a sztárpárnál?

Németh Kristóf és Niki komolyan elbeszélgettek a jövőről

Komolyan elbeszélgetett a jövőről Németh Kristóf és felesége, Nikolett - A pár a jelek szerint nem adta fel, szeretné rendbehozni a házasságát, de ehhez még sok dolgot kell újragondolniuk.

2010.12.10 12:22ma.hu - Fotó: habostorta - rtlklub.sajtoklub.tv

Megdöbbenést keltett pár nappal ezelőtt a hír, miszerint Németh Kristóf és neje, Niki már augusztus óta külön élnek. Úgy tűnik azonban, meg akarják oldani házassági problémáikat. A rokonság drukkol nekik. Jó úton haladnak a jelek szerint - a Napi Ász úgy tudja: Kristóf és Niki tegnap is leült egymással elbeszélgetni a jövőről.

Nikolett édesapjának második felesége ugyanakkor a lapban cáfolta, hogy rossz véleménnyel lenne Kristófról, sőt, kifejezetten jó viszonyt ápolnak. Mindenki szeretné, ha a páros kibékülne. Az egyik hetilapban az asszony állítólag megszólalt, és azzal vádolta a színészt, hogy csak magára gondolt a házassága alatt.

Fotó: baratokkoztklub.hu

A híren Németh Kristóf is meglepődött. Elmondta, Nikivel megállapodtak abban, hogy nem nyilatkoznak sorozatosan, mert annak semmi értelme, hogy ha egyszer már tisztázták a helyzetüket, újra és újra róluk írjanak - adta hírül a Napi Ász.

Nikolett az egyik hetilapban a minap nyilatkozott arról, hogy az elköltözést gondolkodási időnek szánta, mert nehéz helyzetbe jutottak Kristóffal, és az állapot már nem volt tartható.

Megbeszélték, hogy egy ideig külön fognak élni, mert kapcsolatuk megrekedt. Niki elmondta, hogy mindketten le voltak terhelve. Kristófnak rengeteg munkája volt, a gyermek egymagában is 24 órás elfoglaltságot ad, ezen felül Niki az orvosi egyetemen államvizsgájára készül.

Azt mondta, igyekezett levenni a terheket a férje válláról, de az utóbbi időben, túl sok egyszerre, amit csinál, és már erején felül teszi.

Azt azonban cáfolta Németh Kristóf felesége, hogy gondatlan anya lenne, hiszen ő magával akarta vinni kisfiukat, Lócit, amikor elköltözött, de a színész nem akarta.

A gyermekkel egyformán törődnek, csak négy napot az édesapjával, négyet pedig az édesanyjával van.

Németh Kristóf és Niki házasságának válsága két héttel ezelőtt derült ki, ekkor árulta el a Barátok Közt sztárja, hogy valójában már több hónapja külön él a párjától.

Szenteste együtt lesz Németh Kristóf családja

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.