Lócit féltik leginkább a szakítás miatt

A felesége ment el - Németh Kristóf "picit padlót fogott"

Mindenkit meglepett, hogy a napokban a sajtóban azt lehetett olvasni: Németh Kristóf házassága tönkrement - A Barátok Közt sztárja most először beszélt őszintén a történtekről...

2010.12.05 14:25Fotó:baratokkoztklub - rtlklub.sajtoklub.tv

Németh Kristóf leszögezte: nem szeretné "körbehaknizni" a médiát azzal, hogy házassága válságba jutott. Közel húsz éve dolgozik a művészvilágban, tudja, hogy ez hogyan működik.

Ezért feleségével együtt egy kis toleranciát, türelmet, visszafogottságot kérnek mindenkitől, ugyanis a történet egyik szereplője Lóci, a hároméves fiuk, és számukra egyáltalán nem mindegy, mit érzékel ő ebből az egészből - mondta a Napi Ásznak a Barátok közt sztárja, aki kizártnak tartja, hogy a gyermek mindebből ne kapjon vissza valamit a hétköznapokban.

Kristóf elmondta: nem örül annak, hogy magánéletük válságai, nehézségei napvilágra kerültek. Elárulta: a helyzetük valóban megváltozott, annak a végén egyébként nincs pont, vagy maga sem tudja, mi van - fogalmazott.

Konkrétabbat, sokkal többet ennél aligha tud most mondani. Nem élnek együtt, de kisfiuk az otthonukban maradt, a maga biztonságában. Ők maradtak a lakásban, felesége ment el - mondta Németh Kristóf a Napi Ásznak.

Fotó: blog.xfree.hu

A lapban a sztár elmondta, nejével jó viszonyban vannak, nem ellenségek, és minden nap beszélnek telefonon. Sokat van az édesanyjával is Lóci, szó sincs arról, hogy mióta elment, nem látta volna a gyermekét.

Kristóf a Napi Ászban bevallotta: ez a helyzet hónapok óta tart. Idáig jutottak, ami egy hosszú folyamat eredménye, azt nem tartaná ildomosnak, hogy ő beszéljen Niki helyett arról, igaz-e, hogy egy másik férfi miatt lépett tovább.

A színész szerint lehetséges, hogy túl későn vették észre: gondok vannak a kapcsolatukban, és később kezdtek megpróbálni változtatni. Úgy fogalmazott: el lehet képzelni, mennyire megviselte a szakítás. Az embernek az a dolga, hogy felálljon a padlóról minden helyzetben, de ő azért egy picit padlót fogott - mondta.

Németh Kristóf a Napi Ásznak elárulta, rengeteg beszélgetés és sok döntés vár rájuk, ezek viszont nem egyszemélyes döntések. Küzdeni valamiért akkor lehet, és akkor érdemes, ha az embernek arra van is partnere, de egyelőre nem tud válaszolni arra a kérdésre, mindent megtesz-e azért, hogy visszamenjen hozzá a felesége.

Niki és Kristóf kapcsolata négy és fél évig tartott. Nyáron volt a harmadik házassági évfordulójuk...

Olvassa el, mi jelent meg Kristófról és Nikiről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.