Tönkrement a Barátok Közt sztár házassága?

Elhagyta a felesége Németh Kristófot?

Magára maradt a Barátok Közt sztárja? Úgy tűnik, zátonyra futott Németh Kristóf és párja, Niki házassága - Lapértesülések szerint augusztus óta egyedül neveli kisfiát a színész.

2010.12.03 11:25ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Vége egy újabb sztárházasságnak? Több hetilap is megírta: Németh Kristófot elhagyta a felesége.

A színész már augusztus óta kettesben él kisfiukkal, a 3 éves Lócival, ő viseli gondját.  A Best magazin információi szerint felesége Nagy-Britanniába utazott egy másik férfival. A Story is úgy tudja: Nikolettnek új párja van.

Németh Kristóf - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Éppen nemrég nyilatkozott a Barátok Közt sztárja arról, hogy az utóbbi időben bele kellett tanulnia a házimunkába, hiszen párja, Niki három hete Londonban élő testvéréhez utazott.

Kisfiukat, Lócit az édesapjára hagyta. A sztár korábban is minden szabad percét a családdal töltötte, de nem főzött, nem mosott, így most ezekben is meg kellett tanulnia helytállni, hogy egyedül is ellássa a gyermeket.

Nem titkolta, egy ilyen örökmozgó kisfiú 24 órás szolgálatot igényel, de ő nagyon élvezi, hogy együtt lehetnek, sokat játszanak és együtt is alszanak Lócival.

Akkor a színész azt mondta: a felesége jövőre diplomázik, segítségre lesz szüksége, így amit most megtanult a háztartásban, annak a jövőben is hasznát fogja venni.

Németh Kristóf és orvosnak készülő felesége 2007-ben házasodtak össze Balatonalmádiban. Az ara ekkor már áldott állapotban volt. A ceremónián számos hazai híresség tiszteletét tette.

Nikolett debreceni származású, párja kedvéért költözött messzebb a családjától a fővárosba.

Németh Kristóf ma már tudja...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.