Gondolkodni akart a színész felesége

Németh Kristóf neje: "Nem hagyta, hogy magammal vigyem Lócit"

Múlt héten robbant a bomba: kiderült, a Barátok Közt sztárja már hónapok óta egyedül él a kisfiával, mert feleségével megromlott a kapcsolatuk és Nikolett elköltözött. Most megszólalt a feleség.

2010.12.09 08:29Fotó: retrofm - rtlklub.sajtoklub.tv

A címlapokon napokon keresztül az állt: Németh Kristóf hűtlen felesége félrelépett, és Londonba ment új kedvesével. Gondatlan anyaként állították be Nikit, akinek családja teljesen megdöbbent ezen, hiszen Nikolett példás anya.

Most azonban Németh Kristóf után a másik fél, azaz Niki is megszólalt, úgy érezte, eljött ennek az ideje. Nem bántotta a férjét.

Kristóf nemrég a Fókusz kamerái előtt mesélt a történtekről, megtörten azt mondta, egyedül maradt a kisfiával, és élete legkeményebb napjait éli. Arról azonban nincs szó, hogy Nikolett ne törődne a gyermekükkel. Amikor nyilatkozott is, Lóci éppen vele volt - írja a Hot! magazin.

Niki elmondta: egy hónappal ezelőtt beszélték meg Kristóffal, hogy egy időre különköltöznek egymástól. Úgy érezték, kapcsolatuk megrekedt. Mostanában nagyon le voltak mindketten terhelve. A gyerek önmagában 24 órás elfoglaltság, mellette Niki az orvosi egyetemi államvizsgájára készül, Kristófnak pedig rengeteg munkája van.

Németh Kristóf és Nikolett - Fotó: retrofm

Niki a Hot! magazinban bevallotta: igyekezett minél jobban tehermentesíteni a férjét, de az utóbbi időben úgy érezte, erején felül teszi ezt. Gondolkodási időt kért és adtak is egymásnak. A cikkek megdöbbentették őket.

Kristóf azt mondta, jobban járnak, ha ő nyilatkozik, de úgy tűnik, nem úgy sültek el a dolgok, ahogy tervezték - mondta el a Hot!-ban a fiatalasszony.

Nikolett a magazinban elmondta azt is: amikor az elhatározás megérett benne, összecsomagolt, de a kisfiukat is magával akarta vinni. Kristóf nem hagyta. Utólag látja, jól döntöttek, hogy nem zökkentették ki Lócit a mindennapjaiból.

Most négy napot tölt vele az édesapja és négyet az édesanyja. Ha nem hozzák meg a döntést, ő maga felőrlődött volna, de így nem omlott össze idegileg - fogalmazott a Hot!-ban Niki.

Együtt lesz szenteste Németh Kristóf családja

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.